Kategorier
KONCERT TINGHUSET

Ole Gas i Tinghuset 20/1 2023

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT! Tak for en forrygende aften.

Tinghuset inviterer til en festlig og nostalgisk Kim Larsen-aften med Ole Gas d. 20/1 2023.

Vi præsenterer Ole Gas, en vaskeægte spillemand og entertainer, som ikke kun har hjertet på det helt rette sted, men som også er en af de allerbedste Kim Larsen-fortolkere, vi har i dette land.

Ole Gas ikke bare spiller og lyder som Kim Larsen, han ligner ham også til forveksling. Når man oplever ham for første gang, er mange i tvivl om, hvorvidt det er Hr Larsen selv, der står på scenen – og som mange publikummer og arrangører har udtalt: ”Han er entertainer af stort format”.

Han er også frontfigur i det populære Ole Gas Band. Her spiller han sammen med 4 musikalske og kompetente musikere fra det aalborgensiske musikmiljø, og sammen udgør de et af Danmarks mest populære Kim Larsen jam bands. En aften i bandets selskab vil man sent glemme.

Når man som publikum oplever Ole Gas, der altid spiller og synger 100 % live, så bliver man helt nostalgisk og kommer altid i godt humør, for her går alt op i en højere enhed, når det ene gode Hr. Larsen hit efter det andet bliver serveret fra det store danske sangkatalog.

Som pressen tit har skrevet om kunstneren: “Herfra kan vi kun sige, at Ole Gas er en sand fornøjelse, både øjne og øre skal opleve ham live”.

SE PLAKAT:  plakat

STED
Tinghuset, Tingvej 5, Ulfborg

TIDSPUNKT
Fredag d. 20/1 kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00

ENTRÉ
Entré: 150,- + gebyr
Dørsalg: 200,-

LINKS
Kunstnerens egen hjemmeside
Koncerten som begivenhed på Facebook

Ole Gas - koncert i Tinghuset
Først tror du, det er KIM LARSEN  –  Så tror du, det er løgn!