Kategorier
ER AFHOLDT

Per Ørum Custom i Tinghuset 7/10 2022

Dette arrangement er afholdt – tak for en herlig aften!

Guitaristen Per Ørum er en af de musikere, der er meget loyal over for den stilart han spiller, hvad enten det er Eric Clapton, Billy Cross, Allan Olsen, Bob Dylan eller Mark Knopfler.

Han færdes hjemmevant i forskellige genrer, og det skyldes blandt andet hans enorme erfaring, Per Ørum arbejdede som professionel musiker i 1980’erne og 90’erne i et evigt turnerende danseband, og det giver hår på brystet, for nu at sige det sådan, når det kommer til hurtige genreskift.

Per Ørum er aldrig holdt med at spille på sine guitarer, hver med deres forskellige, og loyale, lyd og udtryk, og han er en efterspurgt session-musiker. Han er også en af initiativtagerne til Vintage Guitar-arrangementerne, der i dag hedder Copenhagen Guitar Show, og hans passion er alt hvad der handler om guitarer og guitargear. Han dannede Per Ørum Custom i sommeren 2021 sammen med bassisten Juan Karecki og trommeslageren Per Vincent, som også begge har spillet i årevis i mange forskellige duo’er, trio’er, kvartetter, kvintetter – og så videre… Blandt de tre giver det sådan cirka 100 års erfaring til sammen.

Per Ørum Custom-sætlisten er der plads til det intime og det kraftfulde, og trioen har spillet sig frem til, at i første sæt er det de akustiske instrumenter, og så kommer der strøm på i andet sæt. Brooks & Dunn, The Eagles, Johnny Madsen, Peter Green og Pink Floyd er nogle af de andre navne på listen, og der er måske et par numre du ikke har hørt før.

Per Ørum Custom er tre musikere, der bare vil spille god og smagfuld musik.

STED
Tinghuset, Tingvej 5, Ulfborg

TIDSPUNKT
Fredag d. 7/10 kl. 20
Dørene åbner kl. 19

ENTRÉ
Entré dørsalg: 200,-
Entré online: 150,- + gebyr
Dørene åbner kl. 19.00

LINKS
Per Ørum Custom på Facebook
Koncerten som begivenhed på Facebook
Nyheder fra Tinghuset