Kategorier
ER AFHOLDT MUSIKAKTIVITET TINGHUSET

Kulturforeningen Tinghuset fejrer 10 års jubilæum onsdag d. 25. maj 2022!

Program for jubilæum:

17.15: Fællesspisning i Tinghuset med mad fra Ulfborg gæstgivergård.

18.00-19.00: Fællessang med „Sanglærken & Sebastian“.

19.15-19.45: Unge lokale stjerner: Mads Dragsdal Isaksen, guitar og Lukas Holm Hansen, klaver.

20.00-22.00: Blues med Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard!      

Hele arrangementet med mad, sang og aftenkoncert er gratis for medlemmer af Kulturforeningen Tinghuset! Husk tilmelding til spisning til gitte@zarne.dk inden d. 22. maj.

Vi glæder os til at se alle og fejre Kulturforeningen Tinghusets 10 års jubilæum!

Det bliver et brag af en fest!

Alle er velkomne!

Med venlig hilsen

Kulturforeningen Tinghuset

Information om arrangementet

Vi har fornøjelsen af indbyde til Kulturforeningen Tinghusets 10 års jubilæum. Det bliver en fest med fællesspisning, fællessang med ”Sanglærken og Sebastian”, unge talenter som Mads Dragsdal Isaksen og Lukas Holm Hansen og vi slutter af med et brag af en feed blueskoncert med Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard!

I ti år har Kulturforeningen Tinghuset i Ulfborg lavet koncerter, arrangeret foredrag og lavet kulturaktiviteter i Tinghuset i Ulfborg. Børn har jublet og sunget med ”Skrallebang”, der er blevet danset på danseloftet, koret ”Come Together” har glædet os med sang, Ulfborg karneval med fest og farver i gadebilledet, klassiske dage med – og klassiske foredrag og koncerter og ”Syng for en sag”! Vi har grint til ”Rødvin og røverhistorier”, ”Gin og gyserhistorier”& ”Whisky og Western”, samt kulturaftner og kunst!

Vi har hørt opera, The Doors Tribute og holdt koncerter med store navne som Teitur, Poul Dissing, Sebastian, Alberte, Jette Torp, Signe Svendsen. Samtidig har vi sørget for at give en kulturel platform til lokale musikere som CoffeMoon, ”Rockerdogs” ”Finn and the Huckleberries” og Knud Avlund med sin guitar og de fantastisk poetiske tekster.

De hele fejres onsdag d. 25. maj fra kl. 17.30 med mad, musik og fællessang. Vi glæder os over kulturen, musikken og glæder os til at se jer til at fejre det med os! Hilsen fra Kulturforeningen Tinghuset.