Kategorier
SHOW TINGHUSET

31/5 2024 – OMAR MARZOUK: AFDANSKNINGSBAL i Tinghuset

Tinghuset inviterer til comedy-aften med Omar Marzouk og hans comedy tour AFDANSKNINGSBAL fredag d. 31. maj.

Komiker Omar Marzouk er klar til at fyre den af på scenen med sit splinternye comedy show, der har fået den fængende titel: Afdanskningsbal!

Det bliver en sjov aften, hvor Omar vil forsøge at gøre os alle – måske især sig selv – til bedre danskere. Han vil tage tykt gas på indvandrerdebatten og strippe nationalismen for dens kedelige underklæder. Ser ud til at det ikke er usandsynligt, at han ender med at stå i Tingsalen helt nøgen!

Fra sit kolonihavehus bygget af bacon og gamle pølsevogne proklamerer komikeren: “Jeg har brug for at blive afdansket – ellers ender jeg som en sur gammel mand!”

Og han fortsætter: “Vi skal kunne grine af det hele, ellers går vi da helt i stå! Jeg tror, løsningen er afdanskning. Ja, måske skal vi alle sammen bare smide kludene og danse en ny danskhed, hvor vi ikke er surepander hele tiden.”

Oplev hylesjove Omar Marzouk i Tinghuset med hans nye show Afdanskningsbal.

Denne gang er Omar ikke alene på scenen! Han har inviteret sin navnebror, imamen Omar, hjem fra skattely i det sydlige Dubai. Målet er at sætte tingene i perspektiv og bistå i den store afdanskning. Sidst vi hørte fra den sure imam, inden han fik indrejseforbud til Danmark igen, lød det: “Inshallah jeg vil afdanske alle danskere! Du skal ikke integrere dig, lære sproget eller give hånd! Bare én finger højst!”

Det bliver en aften i vredens, humorens og afdanskningens tegn. Inshallah!

KOM TIL COMEDY-AFTEN

STED
Tinghuset – FIND VEJ

TIDSPUNKT
Fredag d. 31/5 2024
Showet starter kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00

ENTRÉ
Entré: 100,- + gebyr via place2book.dk
Dørsalg: 150,-

Inviter dine venner til standup show i Tinghuset via Facebook – KLIK HER.