Kategorier
KONCERT TINGHUSET

3/2 2023 – Koncertaften med Tambourine i Tinghuset

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT! Tak for en fed musikoplevelse.

Invitation til Koncertaften med Tambourine i Tinghuset.

——–

GODT NYT! Er du medlem af Kulturforeningen Tinghuset, så er dette en GAVEKONCERT med gratis entré. Medlemmer, der allerede har betalt entré, får deres penge retur.

——–

”Tambourine” er et nyt/gammelt orkester med rødder i det vestjyske. Nyt, fordi orkestrets første øveaften daterer sig til april 2011. Gammelt, fordi medlemmerne alle har en forkærlighed for musik af ældre dato. Nemlig musik fra 60’erne og 70’erne (1900 og … forstås!).

Desuden er musikerne også selv fra midten af det forrige århundrede. Dengang hvor langt hår var langt hår og en spade var en guitar med strøm i bagdelen. Musikere var langt fra enhver svigermors drøm, og sprut og andet var noget man drak, røg og indtog.

De fire af medlemmerne har fulgt og udøvet de fleste musikgenrer op gennem 70’erne og 80’erne – men er altid vendt tilbage til det musikalske fundament – nemlig den uforfalskede musik der kan udføres af guitar, bas, keyboard og trommer tilsat fine vokalharmonier.

Senest tilkomne medlem Kirsten Sørensen er pianist og har haft musikken som fritidsinteresse gennem flere år og har tilført vokalsiden et ekstra løft. Hun er bandets ”benjamin” og som sådan også en væsentlig faktor i nedsættelse af medlemmernes gennemsnitsalder.

Repertoirets sammensætning kan i første omgang virke lidt som spredt fægtning, men fornægter sig ikke i ovennævnte beskrivelser. Der er musik af bl.a. Beatles, Rolling Stones, Byrds, Eagles, Van Morrison, The Hollies, Spencer Davis Group, The Seachers, Creedence Clearwater Revival, Eric Clapton, Kinks, Roy Orbison, m.fl.

Tambourine består af:

  • Bjarne Nielsen fra Harboøre, leadsang og guitar
  • Henning Kaasgaard fra Harboøre, leadguitar og sang
  • Kirsten Sørensen fra Lem St., piano og sang
  • Søren Østergaard Skjelmose fra Vildbjerg, trommer og medsang
  • Anton Bjerg fra Ringkøbing, bas og medsang

STED
Tinghuset – FIND VEJ

TID
Fredag d. 3/2 2023
Koncerten starter kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00

ENTRÉ, MEDLEMMER
Entré: 0,-
Denne koncert er gratis for medlemmer af Kulturforeningen Tinghuset.

ENTRÉ, GÆSTER
Entré: 100,- + gebyr via billet.dk
Dørsalg: 125,-

LINKS
Tambourine på Facebook
Invitation til koncerten på Facebook