Kategorier
ER AFHOLDT MUSIKAKTIVITET

Sangaften med Marianne Søgaard i Tinghuset 10/1 2024

Arrangementet er afholdt, tak for en spændende aften.

Tinghuset inviterer til hyggelig sangaften med sanger, sangskriver, foredragsholder og underviser Marianne Søgaard som vært onsdag d. 10. januar 2024. Arrangementet er gratis for dig, der er medlem af Kulturforeningen Tinghuset.

Folkelig fællessang i Tinghuset

Aftenens vært er Marianne Søgaard, en dansk musiker med et enkelt, melodisk og iørefaldende tonesprog. Både i hendes daglige virke som højskolelærer og i sangkarrieren er det musik og fællessang, der er kernen. Marianne samler folk på tværs af generationer i fællessang.

Marianne Søgaard er en efterspurgt vært ved sangaftener på højskoler, efterskoler, i kulturhuse, kirker og i andre sammenhænge. Hun har samarbejdet med bl.a. forfatterne Dy Plambeck, Mirian Due, Mads Eslund, Ursula Andkjær Olsen og Pia Juul og sat melodi til tekster af Inger Christensen, Lisbeth Smedegaard Andersen, Iben Krogsdal og Lars Busk Sørensen.

Med udgangspunkt i sangene og deres forskellighed vil sangaftenen kredse om emner som utilstrækkelighed, relationer, klima, Danmark i verden samt tro, håb, kærlighed.

Lige, hvad vi trænger til en mørk onsdag i januar!

Fællessang med Marianne Søgaard, foto: Lærke Posselt

STED
Tinghuset, Tingvej 5, Ulfborg

TIDSPUNKT
Onsdag d. 10. januar 2024
Arrangementet starter kl. 19:30
Dørene åbner kl. 19:00

ENTRÉ
Arrangementet er GRATIS for foreningens medlemmer

Entré for ikke-medlemmer: 100,-
Køb billet online for 100,- + gebyr via place2book.dk

Kom til sangaften med fællessang i Tinghuset 10. januar ’24 – foto: Lærke Posselt