Kategorier
NYHED

NYHED! Køb et GAVEKORT og giv en koncert i gave!

Med hvert nyt år kommer en bunke anledninger til at give en god gave. Vi er alle konstant i gang med at finde på de mest geniale gaveideer. Har du en musikelsker på din liste? Perfekt, fordi nu kan du give en musikoplevelse i gave!

Kulturforeningen Tinghuset tilbyder nu GAVEKORT til de af vores arrangementer, du kan købe billet til gennem Place2Book!

Du vælger selv, hvor meget gavekortet er værd, og brugeren kan selv vælge hvilket af Tinghusets mange arrangementer, de drømmer om at deltage i. Hvem ville ikke blive glad for at få en hel koncert i gave? Du kan jo altid være så snedig at foreslå, at du skal med som ledsager.

Besøg siden GAVEKORT eller gå direkte til køb:

Giv et gavekort til koncert eller anden musikoplevelse i Tinghuset Ulfborg

Hvis du følger Tinghuset på Facebook, så vil du blive orienteret om de arrangementer, vi afholder i form at begivenheder. Vi opretter disse løbende, så du kan indikere din interesse og måske endda lokke dine venner og bekendte med i Tinghuset i Ulfborg til en herlig musikoplevelse.

Besøg vores arrangementskalender for at se en kronologisk oversigt over de kommende koncerter i Tingsalen. Måske der er en koncert, der kalder på dig og en, du gerne vil begave!

Giv musik i gave! Forær en du har kær et gavekort til en koncert i Tinghuset
Giv musik i gave! Køb et gavekort til en koncert i Tinghuset.