Kategorier
ER AFHOLDT

Local Stars aften i Tinghuset 28/10 2022

ARRANGEMENTET ER AFHOLDT – tak for en festlig aften!

3 lokale bands fra Ulfborg giver koncert i Tinghuset! Du er hermed inviteret til Local Stars aften med Finn & The Huckleberries, Michno All Stars og Coffee Moon. Hvert band spiller ca. 60 min.

FINN & THE HUCKLEBERRIES
Finn & the Huckleberries er et top professionelt 5 mands country/bluesband fra Ulfborg. Det er svært at sætte bandet i bås rent genremæssigt, da musikken tager afstikkere til både rock, country, folk, bluegrass, americana og blues, så der skulle være noget for enhver smag!

Finn & The Huckleberries underholder med god musik i Tinghuset
Finn & the Huckleberries

MICHNO ALL STARS
Er både et nyt og rutineret band, som optræder med energi, nerve og stor spilleglæde. Bandet leverer musik, der kommer ud over scenekanten – og det vokale er virkeligt på plads. Man fornemmer med det samme, at her er tale om drevne musikere og sangere, som vil musikken.

Michno All Stars band
Michno All Stars

COFFEE MOON
Et band, der består af modne og erfarende musikere. Stilen er rock, udførelsen er upoleret, og der spilles sange, som vækker minder. Musikken er kopi eller lette fortolkninger af store hits fra kunstnere gennem de sidste 50 år tilpasset det tilstedeværende publikum. Der spilles både til dans og til fest, men der spilles altid  med hjerte og nærhed.

Coffee moon band
Coffee Moon

28/10 kl.20:30, dørene åbner kl. 19:30.
Entré: 50,-