Kategorier
ER AFHOLDT MUSIKAKTIVITET

Klassiske dage i Ulfkær Kirke

Søndag den 3. oktober kl. 14.00-15.00 kunne man som en del af Klassiske dage i Holstebro høre den prisvindende estiske pianist, Irina Zahharenkova, og den sublime svenskfødte klarinettist, Christoffer Sundquist, spille i Ulfkær Kirke i Ulfborg.

Irina Zahharenkova en af ​​de mest fremtrædende estiske pianister i sin generation.

Hun har vundet første priser fra adskillige store internationale klaverkonkurrencer

Irina Zahharenkova optræder ofte som solist med både klaver og cembalo i Europa og Asien. Hendes repertoire omfatter en bred vifte af musikalske stilarter fra barok til nutidig.

Bortset fra koncertaktiviteter arbejder Irina Zahharenkova som deltids klaverlærer i Sibelius Academy og i Estonian Academy of Music and Theatre.

Christoffer Sundqvist er en af ​​de førende klarinettister i sin generation. Ved siden af ​​hans fremragende forestillinger af det klassiske repertoire er han en ivrig ambassadør for moderne nordisk musik. Christoffer Sundqvist har gæstet store internationale festivaler som Helsinki Festival, Kuhmo Chamber Music Festival, MärzMusik Berlin, Warszawa Efterår og West Cork Chamber Music Festival. Han blev ansat som soloklarinettist i det finske radiosymfoniorkester i 2005 og underviser klarinet på Sibelius-akademiet i Helsinki.

er afholdt

Ulfkær Kirke, Herredsgade 12, 6990 Ulfborg