Kategorier
KONCERT TINGHUSET

25/10 2024 – LOCAL STARS AFTEN – koncert i Tinghuset

Tinghuset inviterer til vores traditionelle og altid festlige LOCAL STARS aften med Finn & the Huckleberries og Per Ørum Custom d. 25. oktober 2024 kl. 20:00. Medlemmer af KUTI (Kulturforeningen Tinghuset) har gratis entré til koncerten!

PER ØRUM CUSTOM

Guitaristen Per Ørum er en af de musikere, der er meget loyal over for den stilart han spiller, hvad enten det er Eric Clapton, Billy Cross, Allan Olsen, Bob Dylan eller Mark Knopfler.

Han færdes hjemmevant i forskellige genrer, og det skyldes blandt andet hans enorme erfaring. Han arbejdede som professionel musiker i 1980’erne og 90’erne i et evigt turnerende danseband, og det giver hår på brystet, for nu at sige det sådan, når det kommer til hurtige genreskift.

Alligevel er Per Ørum aldrig holdt med at spille på sine guitarer, hver med deres forskellige og loyale lyd og udtryk, og han er en efterspurgt session-musiker.

Derudover er han også en af initiativtagerne til Vintage Guitar-arrangementerne, der i dag hedder Copenhagen Guitar Show, og hans passion er guitarer, guitargear og alt, hvad det indebærer.

I sommeren 2021 dannede han Per Ørum Custom sammen med bassisten Juan Karecki og trommeslageren Per Vincent, som også begge har spillet i årevis i mange forskellige duoer, trioer, kvartetter, kvintetter – og så videre…

Blandt de tre giver det sådan cirka 100 års erfaring til sammen.

Per Ørum Custom-sætlisten er der plads til det intime og det kraftfulde, og trioen har spillet sig frem til, at i første sæt er det de akustiske instrumenter, og så kommer der strøm på i andet sæt.

Brooks & Dunn, The Eagles, Johnny Madsen, Peter Green og Pink Floyd er nogle af de andre navne på listen, og der er måske et par numre du ikke har hørt før.

Med andre ord er Per Ørum Custom tre musikere, der bare vil spille god og smagfuld musik. 

Per Ørum Custom rocktrio holder koncert i Tinghuset i Ulfborg.
Per Ørum Custom spiller op til LOCAL STARS aften i Tinghuset

FINN & THE HUCKLEBERRIES

Finn & The Huckleberries er et 5 mands band fra Ulfborg, der nu har spillet sammen i 6 år. (siden 2018).

Bandet har for nylig skiftet stil, hvor musikken er ændret fra udelukkende engelsksproget country/ Blues, over i retning af mere dansksproget dansemusik. Bandet spiller nu numre af f.eks. TV2, Johnny Madsen, John Mogensen, Kim Larsen, Shubidua, Big Fat Snake, Bamse, Rasmus Nøhr m.fl.

Dog har vi ikke glemt vores rødder i Country musikken, så
repertoiret spænder nu bredere end nogensinde før!

Finn & The Huckleberries er:
Finn Lange: akk/elektrisk guitar og sang
Christian Hallum: Leadguitar
Maarten Lerink: Keys
John Tipsmark: Bas og sang
Mike Cassidy: Trommer og sang

Se eller gense Finn & The Huckleberries til LOCAL STARS aften i Tinghuset
Kom til koncerten!

STED:
Tinghuset, Tingvej 5, Ulfborg.

TIDSPUNKT:
Fredag d. 25. oktober 2024.
Koncerten starter kl. 20:00.
Dørene åbner kl. 19:00.

ENTRÉ:
Entré for medlemmer af KUTI: gratis
Entré dørsalg: 75,-
Entré online: 50,- + gebyr via place2book.dk

LINKS:
Se arrangementet på Facebook (og inviter dine venner!)