Kategorier
KONCERT TINGHUSET

FRIMER & MØLLER i Tinghuset 13/9 2024

Kulturforeningen Tinghuset inviterer til koncert med Frimer & Møller i Tinghuset fredag d. 13. september 2024.

Frimer & Møller debuterede med seks totalt udsolgte koncerter i september 2023. Samarbejdet og sammenspillet på scenerne lykkedes over al forventning, og med et begejstret publikum overalt som kulisse, var det givet at samarbejdet måtte fortsætte og udbygges. Det får vi nu glæde af i Tinghuset!

Ole Frimer og Knud Møller har kendt og respekteret hinandens musik siden 1980’erne. Begge har hovedsagelig bevæget sig inden for roots-genren i bredeste forstand, men spillede sammen for første gang i september 2023.

OLE FRIMER
Ole har i årtier været en markant eksponent for bluesmusikken i Danmark såvel som i udlandet. Han har udgivet 12 albums med egen musik, og turneret med bl. a. Peter Thorup, Alan Haynes (US), Vidar Busk (N) og Per Chr. Frost og ikke mindst med eget band. Frimer har modtaget en række musikpriser for sin indsats både i DK og i USA.

KNUD MØLLER
Hvem kender ikke Knud Møller? Gudsbenådet guitarist med Johnny Madsen i mere end 30 år. Blev i 2008 udnævnt til Danmarks bedste guitarist af Ekstra Bladet. Foruden sit samarbejde med Johnny Madsen, er han kendt for sit arbejde med country-sangerinden Esther Brohus og roots & blues manden Hans Theessink. Knud Møller har også været en afgørende brik bag navne som Allan Olsen, Poul Krebs og Peter Belli, og han var manden bag det fremragende lydspor til TV-
serien ”Den Sidste Slæderejse” i 1990’erne, hvis instrumentale numre Møller udgav som solo-plade.

Frimer & Møller
Oplev Ole Frimer og Knud Møller live i Tinghuset

LINE UP
Ole Frimer (guitar & vokal)
Knud Møller (guitar)
Jesper Bylling (bas)
Claus Daugaard (tr.)

STED
Tinghuset, Tingvej 5, Ulfborg

TIDSPUNKT
Fredag d. 13. september 2024
Koncerten starter kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00

ENTRÉ
Entré dørsalg: 200,-
Entré online: 150,- + gebyr via place2book.dk


LINKS
Hjemmeside www.olefrimer.dk
Ole Frimer Band | Facebook
Knud Møller | Facebook
Se begivenheden på Facebook