Whiskey & Western – fredag d. 31. januar kl. 20

Det er med stor glæde at vi i Kulturforeningen Tinghuset endnu en gang kan indbyde til foredrag og smagsprøver. Tidligere har vi fået smagsprøver på bl.a. ”Øl og røverhistorier”, ”Rødvin og røverhistorier” og ”Gin og gyserhistorier”.

Denne gang, fredag d. 31. januar 2020 kl. 20.00, indbyder vi til foredraget ”Whiskey og Western”. Spænd hestesporerne, find din gamle seksløber frem, husk lasso og cowboyhat – vi skal nemlig stifte bekendtskab med et nogle udsøgte Whisky’er fra forskellige steder i verden og hører nogle gode gamle røverhistorier om dengang man drog vestpå for at udforske verden, opdage nye landskaber og skabe en ny verden i vildnisset.

Kom ind til en aften i Tinghuset med smagsprøver på gode whisky’er og få bundet et par spændende og udfordrende historier på ærmet af cand mag. og historielærer, Niels-Arne Hansen, Ulfborg. Tag konen, vennen og naboen under armen og tag med til denne udsøgte fortælleaften i Tinghuset.

Pris for hele aftenen inkl. whiskyer og Western: 150 kr  (husk tilmelding kræves – info nedenfor)

Tid: Fredag d. 31. januar kl. 20 – dørene åbnes kl. 19.30

Sted: Tinghuset, Tingvej 5, 6990 Ulfborg

Entré: 150 kr. –  Tilmelding ved betaling til Kulturforeningens MobilePay; 39541 – Husk at skrive “Whiskey” i kommentarfeltet . Bankoverførsel er muligt på konto i Ringkjøbing Landbobank:  7670-0002862410 – Skriv navn og “Whiskey” i modtagerfeltet