Søholm Opera + Come Together – Onsdag d. 9. oktober kl. 19.30

Kulturforeningen Tinghuset inviterer til en aften med egnens dygtige korsangere i selskab med opera med virkelig højt niveau.

Come Together, under ledelse af Sámal Lamhauge indleder denne aften sæsonens koncertrække og efterfølges af Sølholm Opera bestående af mezzosopran Lise Christensen og tenor Michael Bracegirdle.

Som koncertsolist har Lise Christensen sunget en bred vifte af repertoire, alt fra Bach til Bernstein, med bl.a. The Philharmonia, The Royal Philharmonic Orchestra, The Manchester Camerata, The Oxford Philomusica og Ten Tors Orchestra.

Som koncertsolist har Mike optrådt i The Barbican Hall, The Royal Festival Hall og med Huddersfield Choral Society, The Royal Liverpool Philharmonic Orchestra og the Royal Philharmonic Orchestra. Han har medvirket i udsendelser på BBC Radio 3 og 4 samtMezzo TV. 

Lise Christensen og Michael Bracegirdle startede i 2015, med base på Samsø, Søholm Opera, ud fra et ønske om at formidle opera fra andre platforme end den traditionelle koncertsal. (se video nedenfor)

På aftenen akkompagneres de to solister af pianist, Elisabeth Colding Sivertsen der har også optrådt som solist med adskillige symfoniorkestre, heriblandt Aarhus Symfoniorkester, KUSO, Sofia Philharmonic og Sofia Chamber Orchestra. Elisabeth er studerende i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium hos Søren Rastogi og Martin Lysholm Jepsen. Hun er derudover tilknyttet Holstebro Musikskole som koordinator for Talentlinien og underviser i klassisk klaver på Talentlinie og MGK.

Aftenens program:

Kl. 19.00 Dørene åbnes
 
Kl. 19.30   Koncert med Come Together v. Samal Lamhauge
 
kl. 20.30  Kaffe og kage
 
kl. 21.00  Søholm Opera akkompagneret af Elisabeth Colding Sivertsen
 

 

Tid: onsdag d. 9. oktober kl. 19.30 – dørene åbnes kl. 19

Sted: Tinghuset, Tingvej 5, 6990 Ulfborg

Entré: 100 kr. inklusiv kaffe og kage i døren – kontant eller Mobile Pay