Northern Assembly – fredag d. 15. november kl. 20

 

Med smittende spilleglæde og stærk sangskrivning som nogle af deres åbenlyse kvaliteter, er Northern Assembly et af øjeblikkets rigtig gode bud i den moderne folk, der virkelig går sin sejrsgang både herhjemme og internationalt i disse år. Northern Assembly er bygget op omkring sangskriverduoen Andreas Bevan og Dina Danielsdatter, der begge er vaskeægte verdensborgere og opvokset alle andre steder end i Danmark: fra den idylliske engelske landsby, til Atlanterhavets vilde Færøerne, de smukke norske fjelde og Afrikas højland i Etiopien. Northern Assemblys noget uklare fornemmelse af hvor ”hjem” er giver perspektiv til deres sange, som fortæller om hjemve og om at længes og søge efter håb, fred og nåde. I sammenspil med Jens Hedegaard og Jesper Smalbro skabes der i Northern Assembly skøn melodisk nordisk folkmusik, der leder tankerne hen på navne som Simon & Garfunkel og Mumford & Sons.

Efter store roser fra anmelderne efter sidste års koncert på Smukfest, gentog Northern Assembly succesen på Smukfest 2019 og har nu for alvor skudt deres efterårsturné i gang. Glæd jer, der venter en stor musikalsk oplevelse!

”Det er meget levende og troværdigt og med en dejlig kommunikation med publikum. Mennesker, man får lyst til at lære at kende” (Gaffa).

Tid: Fredag d. 15. november kl. 20 – Dørene åbnes kl. 19 

Sted: Tinghuset, Tingvej 5, 6990 Ulfborg

Entré: 220 kr. inkl. gebyr på Ticketmaster (Link nedenfor) 250 kr. i døren