Forstå den danske sang(skat) – Torsdag d. 21. februar kl. 19.30

 

Samal Lamhauge og Finn Tarpgaard vil i samarbejde prøve at tilbyde et nyt koncept, hvor deltagerne både får mulighed for at synge sammen, men også får mulighed for at trænge ind i sangene for at udforske, hvad teksten vil fortælle. Samal Lamhauge vil stå for sangen og Finn Tarpgaard vil stå for fortællingen.

Initiativet kommer efter en oplevelse af, at interessen for sang er stigende. Samtidig oplevede vi bl.a. ved krænkelsessagen på CBS i København, at mange kun har et overfladisk kendskab til højskolesangbogens sange. Ingen af os vil påstå, at vi har den rigtige tolkning af sangene, men vi vil gerne hjælpe tilhørerne til mulige tolkninger, hvor de dybere lag i teksterne kommer til at åbne sig til ny livsvisdom og nye perspektiver på livsforståelse, menneskesyn og det meningsfulde liv. Og ja! Sangen ”Den danske sang” vil der også blive sat ord på.

Med sangene i højskolesangbogen kan vi søge efter den menneskelige indsigt og erfaring, som vi formentlig alle gerne vil have mest muligt af, men som vi måske som moderne mennesker har glemt i farten.

Sangene, deltagene vil møde, vil være en blanding af ældre og nyere sange.

 

Sted:  Tingsalen, Tingvej 5, 6990 Ulfborg

Tid: Torsdag den 21. februar kl. 19.30. Dørene og baren åbner kl. 19.

Entré: 50 kr. (kontant eller Mobile Pay)