Fortællekoncert med Lukas og Ilinca – søndag d. 27. januar kl. 15

 

Kulturforeningen Tinghuset i Ulfborg slår søndag d. 27. jan. kl. 15.00 dørene op for den helt store verdensmusik i en forrygende fortællekoncert i musik og ord med to dygtige klaverelever Lukas Holm Hansen fra Ulfborg og Ilinca Cutoi-Toft fra Holstebro. De vil begge spille udvalgte værker af kendte komponister som J.S. Bach & J. Haydn. Vi skal høre verdens måske smukkeste stykke musik: Etude-Tableaux op 33 no 8 af russeren S. Rachmaninoff, en vals af Tchaikovsky, og et par heftigt galloperende musikstykker af armeneren A. Kathuaturian og A. Pieczonka hvor fingrene flyver hen over tangenterne. Både Lukas og Ilinca elsker at spille klaver og har begge vundet fornemme priser i ind- og udland. De har de samme lærer på Holstebro musikskole, Elisabeth Colding Sivertsen og Ilinca går desuden også på Gradus Junior College i Aarhus.

Musikstykkerne vil denne søndag eftermiddag blive leveret med spændende og oplysende musikfortællinger om både musikken og komponisterne af cand. mag. Niels-Arne Hansen, Ulfborg.

Sted: Tingsalen, Tingvej 5, 6990 Ulfborg

Tid: Søndag d. 27. januar kl. 15 – dørene åbnes kl. 14.30

Entré: 50 kr. for voksne i døren (kontant eller Mobile Pay) Gratis entré for børn og unge under 25