Rabalder Band – lørdag d. 16. maj kl. 20

Tinghuset præsenterer Kim Larsen og Gasolin – Live!

Det bliver dog ikke i originaludgaven, for vores allesammens nationalskjald dansede desværre sin allersidste dans i september 2018. Derfor har vi hyret et af de bedste Kim Larsen kopi-bands til at give jer en forrygende aften med Kims udødelige musik. Bandet skriver selv;

“Husker du Rabalderstræde hvor vi festede med det gode gamle danske rock band Gasolin’, det gør vi. Og vi elsker det så meget at vi er klar til at give den fuld Gas og det gør vi med et ordenligt Rabalder. Om det så skal være en tur over Langebro, på en sommerdag i selskab med Smukke Linda eller om det er med strengelegen vi fyrer den af. Gør det noget det er med masser af succes? Bare refrainet det er frit.

Kom og oplev bandet Rabalder ude på den danske rock landevej og oplev nostalgien når vi tager en tur gennem Gasolins fantastiske univers.

Derudover krydres musikken med en masse af de gode nye numre fra Kim Larsens tid efter Gasolin’. Om det er en Torsdag aften med flyvere i natten. Om du hedder Rita eller Joanna Så gir vi den fuld gas til midt om natten og der danses den allersidste dans……”

Tid: Lørdag d. 16. maj kl. 20 – dørene åbnes kl. 19

Sted: Tinghuset – Tingvej 5, 6990 Ulfborg

Entré: 150 kr. – kontant eller Mobile Pay