Klassiske dage: Roserne vokser i dale – lørdag d. 5. oktober kl. 14.30

Roserne vokser i dale – efter Snedronningen

Koncertfortælling

Historiefortælleren Ingrid Hvass har bearbejdet H. C. Andersens smukke og stærke fortælling ”Snedronningen” og skabt en version i et nutidigt sprog med titlen ”Roserne vokser i dale”. Musik ved Anders Mogensen og morgendagens stjerner på den danske musikscene. “Snedronningen” er en fortælling om ondskaben i verden og om hvordan den lille Gerda i sin barnlige naivitet begiver sig ud på den farlige rejse for at befri Kay fra ondskabens kulde, personificeret i Snedronningen og hendes slot af is og fygende sne. I sit hjerte bærer lille Gerda solens varme, rosernes duft og sit Fadervor, med disse våben når hun frem til Snedronningens Slot og befrier den dybfrosne Kay.

Koncerten ledes af den internationalt kendte trommeslager, docent ved Syddansk Musikkonservatorium, Anders Mogensen. Med rødder i den klassiske musik bevæger koncerten sig over folkemusik til helt nye toner af Mogensen inspireret af H C Andersens Snedronningen.

Medvirkende: Ingrid Hvass, Frederik Halkier Larsen og Anders Mogensen 
med klassisk/rytmisk MGK-MidtVest

Kulturforeningen samarbejder med Klassiske Dage og Ulfborg Sogns Menighedsråd om denne koncert.

Sted: Tinghuset, Tingvej 5, 6990 Ulfborg

Entré: 50 kr. – kontant eller Mobile Pay. Gratis adgang for børn og unge under 25 år