Signe Svendsen SOLO – fredag d. 4. maj kl. 20

Signe Svendsen

Signe Svendsen har fundet sit helt eget ståsted på den danske musikscene. En stærk og nærværende stemme, en evne til at underholde og røre sit publikum kombineret med danske sange i et klart og poetisk univers.

Signe Svenden har en særlig evne for at afstemme sin optræden med sit publikum. Hun skaber et nærvær og en intensitet med sine sange og fortællinger, når hun står alene på scenen. Solo står teksterne stærke og ærlige.

Signe Svendsen har udgivet 3 albums og spillet et hav af turnéer. Hendes sang ”Hjemløse Hjerter” er blevet optaget i Arbejdernes Sangbog og hun blev nomineret til en Danish Music Award – Folk som årets sangskriver i 2016.  Singlerne ”Strejfer” og ”Rift” er blevet spillet flittigt på P4.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige og kommenterende på verden omkring os. På scenen er hun en sikker entertainer.

Signe-v2-sh_web3

 

Tid: Fredag d. 4. maj kl. 20.00 – Dørene åbner kl. 19.00

Sted: Tingsalen – Tingvej 5, 6990 Ulfborg

Entré: 170 kr. + gebyr – Billetter købes hos Ticketmaster (link nedenfor) eller hos Blomsterbiksen – Holmegade 18a, 6990 Ulfborg. Resterende billetter sælges i døren til 220 kr.

TM-BlueLogo2